Monday, June 16, 2008

Rahvarohke nädalavahetus

Läinud nädalavahetusel läksid oma uude koju 1 tüdruk ja 3 poissi.

Tumepunase paelaga tüdruk - Golden Charmer Adelheid - kolis elama Võrumaale. Tüdruk on väga julge ja teab täpselt, et see on tema kodu ja tema valdused. Kuut ning aed võeti kohe omaks ja peale lõunasööki keerati mõnusalt oma uude kuuti tuttu.
Naabri rotveileri kutsikat aga kuuti ei lubatud - mis on minu on minu!
Soovime Aadale kõike paremat ja mõnusat olemist oma uue suurepärase pererahva seltsis!

















Halli paelaga poiss - Golden Charmer Andal la Costa - kolis elama Arukülla. See poiss on tõelise iseloomuga ja ei kartnud seda väljanäidata juba noores kutsikaeas. Siiski uues kodus tunneb ta ennast ülimugavalt ja saab aru, et mänguasjade ja maiuste pärast enam võitlema ei pea. Ole suureks rõõmuks oma toredale pererahvale!

















Valge paelaga poiss - Golden Charmer Alexy - kolis elama Tartumaale. Valge paelaga poiss oli sündides nö üllatuskutsikas, kes sündis siis kui meie seda enam ootada ei osanud. Kohe asuti isuga tissi otsima ning söögiisu oli sellele kutil kuni kodust lahkumiseni elevandi oma - kõik mis üle see ära!
Ole oma uues kodus söömisega ikka viisakas ja viks!

















Rohelise paelaga poiss - Golden Charmer Aathos Ats - kolis samuti elama Tartumaale. Uues kodus ootas teda ees taksikoer ning sõprusidemed sõlmiti esimesest silmapilgust. Lapsepõlve kodus oli Ats paras kiusupunn - koguaeg pidi kedagi kiusama - loodan, et oma uues kodus oled ikka sõnakuulelik ja tubli poiss!

No comments: