Friday, May 30, 2008

Tagasi kodus

Eile maabusin taas Järvakandis.
Minu imestus oli võimas kui nägin peale 1 nädalast äraolekut kutsikaid - hämmastav kui kiiresti nad kasvavad. Kõik kutsikad on tõelised karukäpad, varsti teevad oma käpajäljega Montile silmad ette :)

Eile said kutsikad ka esimese vaktsiini ja mikrokiibid. Kaks kutsikat suhtusid mikrokiibi panekusse ja süstimisse täiesti külmalt - nagu poleks midagi juhtunud. Sellised tuimad tükid olid kollane poiss ja roosa tüdruk. Kommentaariks veel et kollane poiss on meie vägilane ja tõeline macho 2x2 kapp - ühesõnaga SUUR JA LAI!
Teised seevastu tegid ikka natuke häält ka, eriti õrnakesed olid sinine tüdruk, roheline poiss ja valge poiss - sealt tuli tõeline hädakisa.
Ühtlasi tegi vet.arst kutsikatele ka esmased südameuuringud - kõik kuulati põhjalikult üle ning mitte mingeid anomaaliaid ei esinenud kellelgi. Samuti kontrolliti kutsikaid nabasonga suhtes - ka seda ei olnud kellelgi.
Vaadati üle hambad ja munandid - kõigil kutsikatel on ilus käärhambumus ning isastel kutsikatel munandid.

Oh jah....mõtlen et paari päeva pärast on kutsikad juba 7-nädalased ning ei ole kaugel enam järgmine nädalavahetus kui esimesed juba oma uutesse kodudesse rändavad.

Piltidega on nagu on - neid ei ole :o)
Uskuge või mitte aga lihtsalt ei ole aega pildistada, üritan endiselt selleni jõuda.

Nüüd väike grill ja siis kutsikate õhtune söömaaeg ja tuttu - tuleb väga näitusterikas nädalavahetus.

Näeme erinäitusel!!!

Kersti

No comments: